Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

A murit muzicianul focșănean Gabriel Romașcanu

A murit muzicianul focșănean Gabriel Romașcanu. În vârstă de 52 de ani, Gabriel Romașcanu s-a făcut cunoscut alături de Costel Geambașu și formația Odeon din Buzău. Din câte se pare, Gabriel Romașcanu ar fi făcut un infarct la locuința sa.
„Fiecare om are o piesă a sufletului său. Acea melodie preferată, pe sufletul tău, de care te întreabă toți! A mea este aceasta! (n.r. piesa „Inimă de Păcură”)

Dar nimeni nu va mai cânta melodia asta, cum o cânta cel care a fost Gabriel Romașcanu! Cânta mereu la petrecerile familiei. Și mereu când ascult această melodie cântată de dânsul, derulez filmul copilăriei mele. Prima dată, când mi-am descoperit vocea, a fost la clapa dânsului, când l-am rugat, într-o pauză dintre programe, să mă lase și pe mine să cânt. Asta se întampla probabil acum 10-11 ani la un restaurant din Râmnic. Astăzi, când am aflat vestea, m-am întristat și am ascultat din nou melodia. Ce a urmat? Un bocet zdravăn și marele regret că îmi propusesem de mult să fac într-un fel încât să mai aud măcar o dată melodia aceasta cântată live de către Gabi și nu am avut ocazia! Dumnezeu să te ierte!”, scrie pe pagina de facebook, Carmen Teodora Cioară.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?