Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Atletism – Juniorii U 18, la finala Campionatului național!

  • Astăzi și mâine, la București, 16 atleți și atlete din Vrancea vor concura pentru medalii

Atleții juniori sunt în plină activitate competițională! Astăzi și mâine, la București, are loc ultima lor finală, cea de U 18, după ce categoriile de vârstă mai mici și i-au desemnat pe cei mai buni dintre ei. La această finală, Vrancea va fi reprezentată de 16 sportivi, de la CSS Focșani, CSM Focșani și CS Atletic Adjud. La 200 metri și 400 metrifete, vor alerga Corina Ilinoiu, Andreea Tănase, Alexandra Ioana Banciu, Karina Toader, Alexandra Aron, Geanina Paraschiv, Andreea Dediu, Alexandra Negoiță toate elevele profesorului Marius Batog, la CSS Focșani.

La 400 metri băieți va concura Andrei Popoiu, de la CSS Focșani, pregătit de profesorul Gabriel Alexandrescu, iar la 100 metri și 200 metri băieți, vor lua startul Mario Dobrescu, de la CS Atletic Adjud, CSS Focșani, elevul profesorului Gheorghe Catrinescu și, de la CSS Focșani – secția Adjud, Alin Clatea, Sebastian Cujbă și Robert Neacșu elevii profesorului Sorin Crăciun. De la aceeași secție vor intra în concurs, la suliță, George Adam, Paula Munteanu și Silvia Munteanu, pregătite de profesoara Camelia Petrea.

Cei mai mulți dintre vrâncenii care vor lua startul la finala Campionatului Național U 18 sunt medaliați sau cu clasări în partea de sus a clasamentelor inclusiv la competițiile din acest an, la categorii de vârstă mai mici. Dar valoarea lor îi îndreptățește să aspire la medalii și la competiția de astăzi și de mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?