Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Dosare penale pentru infracțiuni rutiere; cherestea confiscată

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 65 de ani, din comuna Tâmboești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 175. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager rezultatul indicând valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Tot miercuri, 22 iulie a.c., ora 15.00, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie, de 48 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aceasta avea permisul de conducere reținut în cursul lunii iulie a.c.. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Miercuri, 22 iulie, în jurul orei 21.30, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea -Compartimentul DN 2D au depistat pe raza comunei Vidra, o autoutilitară care transporta material lemnos fără documente legale de transport. Cei 6 mc cherestea brad, transportați fără aviz de însoțire, au fost ridicați în vederea confiscării și predați în custodie organelor silvice. Conducătorul mijlocului de transport, un bărbat de 25 de ani, din comuna Nereju, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 23 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?