Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

UPDATE! A murit liderul Sanitas Vidra, după ce a fost infectat cu COVID-19

Ionică Potop, asistent medical la Spitalul „N. N. Săveanu” din comuna vrânceană Vidra a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Moartea sa a fost anunțată de colegii de serviciu, dar și de reprezentanții sindicatului SANITAS, pe rețelele de socializare.

Ionică Potop a pierdut lupta cu nemilosul virus la București.

Ionică Potop avea 50 de ani și fusese depistat recent cu COVID-19. Fusese transferat de urgență cu elicopterul la Institutul ,,Marius Nasta”, colegii lui sperând că va putea fi salvat. Nu s-a mai putut.

Îndurerați, colegii asistenți medicali, cât și cei din sindicatul SANITAS, deplâng moartea prematură a unuia dintre „cei mai buni asistenți medicali pe care i-a avut Spitalul Vidra vreodată”, cel care a devenit  „o nouă victimă a virusului ucigaș!”.

„Cu imensă tristețe aducem un ultim omagiu colegului nostru IONICĂ TAFTĂ POTOP, asistent medical și lider SANITAS la Spitalul „N.N.Săveanu” din Vidra, județul Vrancea.
Ionică este, din nefericire, o nouă victimă a virusului ucigaș!
Condoleanțe familiei îndurerate.
Dumnezeu să îl odihnească în pace !” a anunțat Federația Sanitas din România, pe pagina oficială de facebook.

„S-a stins unul dintre cei mai buni asistenți medicali pe care i-a avut Spitalul Vidra vreodată, un bun și drag coleg, un OM cu suflet frumos, un OM care nu știa să refuze vreodată pe cineva… IONICĂ POTOP
Drum lin printre îngeri, Ionică, Dumnezeu să te odihnească, iar tu să ne ierți pe noi, poate că am fi putut face mai mult pentru tine…
Mi-e sufletul greu, cuvintele dor, multe lacrimi lași în urma ta, colega, o soție frumoasă, un copil reușit, să le dea Dumnezeu putere, iar tu să-i veghezi totdeauna din ceruri…”
scrie o colegă, asistent medical.

„Dumnezeu să te ierte, prieten și om drag sufletului meu ! Ionică Potop un înger pe pământ ! Se spune că Dumnezeu ia la el atat de devreme oamenii buni… dar parcă prea devreme ţi-ai terminat misiunea! Câte vieți au trecut prin mâinile tale de aur , câtor oamenii le-ai alinat suferința… și eu am fost unul dintre acești oameni și ai avut grijă de mine ca de propriul copil , mai alintat , certat și dat curaj atunci când eram singură în spital ! Îmi pare rău că nu pot să îți strâng mâna pentru ultima dată !” e un alt mesaj emoționant, publicat de o prietenă a regretatului Ionică Potop.

UPDATE!  Astăzi, duminică, trupul neînsuflețit al liderului Sanitas Vidra va fi adus de la București, colegii lui putându-i aduce un ultim omagiu la Spitalul Județean Focșani, în jurul orei 13:30, după care va fi transportat la biserica din Vidra unde va avea loc înmormântarea.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?