Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Examenul de Titularizare în învățământ, pe 29 iulie, după gafa ministrului liberal al Educației

Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2012  a fost reactualizat prin ordin de ministru, transmit reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea. În perioada 9-16 iulie, candidații la concursul național de ocupare a posturilor didactice/cadrelor din unitățile de învățământ preuniversitar își vor depune  dosarele de înscriere la inspectoratele școlare sau în format electronic. „Proba scrisă din cadrul acestui concurs (TITULARIZARE) va avea loc în data de 29 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Primele rezultate vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în data de 11 august vor fi afișate rezultatele finale‟, se mai arată în comunicatul trimis de ISJ Vrancea.

Calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar este disponibil accesând linkul – https://bit.ly/3eaJfwk

Pe 17 iunie 2020, ministrul PNL al Educației, Monica Anisie, a semnat un ordin prin care a suspendat Titularizarea, concursul național de angajare în sistemul de învățământ, cu doar câteva ore înainte ca acesta să înceapă. „Pe 18 iunie 2020 era programat debutul etapei de înscriere – profesorii depuneau cererile și dosarele la inspectorate, conform calendarului Titularizării. Revenim pe 17. Ministrul nu spune nimic despre acest act normativ semnat, nici Monica Anisie, nici Ministerul nu anunță modificarea, ordinul nu este publicat în Monitorul Oficial. Profesorii semnalează Edupedu.ro apariția actului respectiv și așa ajunge să fie publicat la ora 20:00”, a scris g4media.ro. După 3 ore, la ora 23:00, ministrul Monica Anisie a publicat pe contul său de Facebook un mesaj în care a încercat să dea vina pe parlamentarii PSD pentru gafa sa monumentală, ea lăsând„27 de mii de profesori de izbeliște”, după cum a titrat g4media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?