Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

UPDATE! ACCIDENT între Adjudu Vechi și Lespezi; două persoane încarcerate

Un apel la 112 a anunțat în urmă cu puțin timp producerea unui accident rutier între Adjudu Vechi și Lespezi. Din primele date, sunt 2 victime încarcerate, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea. Vom reveni cu informații

UPDATE! Conform unor surse, în accidentul care a avut loc la ieșirea din Adjudu Vechi au fost implicate două autovehicule și sunt 3 victime, dintre care 2 încarcerate. La locul accidentului este prezent un echipaj al pompierilor din Adjud, cu o  autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale SAJ Vrancea.

UPDATE 2 ! Trei victime au fost preluate de ambulanțe, una dintre acestea, o femeie de 60 ani, fiind în stare gravă. Nicio persoană decedată. (IPJ Vrancea)

Inițial, echipajele de intervenție prezente la fața locului au comunicat că una dintre victimele încarcerate, respectiv  pasagerul unuia dintre cele două autovehicule, a decedat.

Însă, în urma confirmării primite de la echipajul SAJ Vrancea, s-a comunicat că nicio persoană nu e decedată, cele trei victime fiind preluate de ambulanțe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?