Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

BACALAUREAT 2020: Află ce subiecte s-au dat la Limba și literatura română! În Vrancea au participat 2.200 de elevi

Absolvenții de liceu au trecut astăzi prin prima probă de foc a examenului de Bacalaureat. În Vrancea, din cei 2.268 elevi înscriși, 68 au absentat astăzi.

Pentru ceilalți 2.200 proba scrisă la Limba și literatura română a venit cu o surpriză: comedia. La subiectul al III-lea, elevii de la profilul real au avut de redactat un eseu în care să prezinte particularitățile unei comedii studiate. În timp ce la profilul umanist, ultimul subiect a constat în redactarea unui eseu în care să prezinte particularitățile de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată. Ușor, spun cei care s-au pregătit, ,,nasol” pentru cei care se așteptau la ,,Ion” sau ,,Moara cu noroc”.

Reprezentații Inspectoratului Școlar Județean Vrancea au anunțat că în acest an au fost înscriși la profilul real 1514 de elevi,  în timp ce la profilul umanist, 686 de elevi.
La proba de Limba și literatura română au fost  2268 de elevi înscriși și 68 absenți,  fiind prezenți la examen 2200 de elevi.
La elevii prezenți nu s-a constatat niciun caz de temperatură peste 37,3 grade, la triajul efectuat la intrarea în examen. Până în acest moment, niciun elev nu a fost eliminat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?