Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Accident cu un mort și un rănit în Slobozia Ciorăști

Un accident rutier soldat cu două victime, dintre care una decedată, a avut loc în această după amiază, pe raza comunei Slobozia Ciorăști. La fața locului au ajuns echipaje ale SMURD, Serviciul de Ambulanță și ISU Vrancea.

,,În această după amiază, ora 18.05, pe DJ 205R în afara localității Slobozia Ciorăşti, conducătorul unui autoturism a încercat să evite un obstacol, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac. Din impact a rezultat decesul pasagerului și rănirea conducatorului auto”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, au intervenit astăzi, în jurul orei 17:50, la un accident rutier produs pe raza localității Slobozia Ciorăști, după ce un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac. În urma accidentului au rezultat 2 victime de sex masculin, dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de pe descarcerare a acționat pentru extragerea victimei din autoturism. Victima a fost extrasă în stare de inconștiență și, din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de echipajul SAJ prezent la fața locului. Cealaltă victimă a fost asistată și preluată de echipajul SAJ.” au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

imagine cu rol de prezentare, sursa: tulceanoastra.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?