Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Comisarul şef Cătălin Stegărescu împuternicit adjunct la IPJ Vrancea, comisarul Aurel Cristian şef la Serviciul Rutier

Comisarul şef Cătălin Stegărescu este, de la finele săptămânii trecute, noul adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. El va îndeplini atribuţii pe linie de siguranţă publică, împuternicirea fiind pentru o perioadă de maxim şase luni. Împuternicirea a fost făcută prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române. „Inspectoratul de Poliţie Județean Vrancea este împuternicit să comunice dispoziţia inspectorului general din data de 04 iunie a.c., prin care domnul comisar şef Stegărescu Cătălin a fost împuternicit pe o perioadă de maxim 6 luni, începând cu data de 05 iunie a.c., să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al inspectorului șef al I.P.J. Vrancea”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Comisarul şef Cătălin Stegărescu a fost anterior şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Vrancea şi a fost împuternicit adjunct după ce funcţia a rămas vacantă după pensionarea comisarului şef Vasile Marin, începând cu data de 1 iunie a.c.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Monitorul de Vrancea, în urmă cu 3 ani, comisarul șef Cătălin Stegărescu a vorbit deschis despre meseria de polițist dar și despre apropierea de Dumnezeu. După decesul tatălui său, care l-a marcat profund, a plecat în căutarea liniștii sufletești tocmai în India și Tibet, unde a descoperit medicina tibetană cu care și-a vindecat trupul și sufletul și cu care încearcă să vindece persoanele apropiate, care cred într-o astfel de medicină.

Odată cu plecarea comisarului şef Stegărescu de la Serviciul Poliţiei Rutiere, cel puţin pentru o vreme, s-a impus găsirea unui alt ofiţer pentru îndeplinirea atribuţiilor specifice funcţiei. Acesta este comisarul Aurel Cristian, care a fost împuternicit la comanda Serviciului Rutier pentru o perioadă de şase luni. Comisarul Aurel Cristian şi-a desfăşurat până acum activitatea în cadrul aceluiaşi serviciu, de ceva timp fiind şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Acesta are o vastă experienţă în domeniul circulaţiei rutiere, având în vedere făptul că de când şi-a început cariera în Ministerul Afacerilor Interne, adică de aproape 28 de ani, a lucrat numai în cadrul acestei structuri, atât ca subofiţer cât şi ca ofiţer. Comisarul şi-a desfăşurat activitatea şi la Biroul Rutier Focşani, dar şi în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere. Informaţia conform căreia a fost împuternicit la comanda Serviciului Poliţiei Rutiere ne-a fost confirmată de comisarul Cristian, care ne-a precizat că îşi doreşte ca lucrurile să meargă bine, depunând toate eforturile în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?