Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

La mulți ani, copilărie!

„Când mă fac mare, vreau să rămân copil!”, mi-a spus fetița unor vecini.

Vă întrebați cum vine asta, nu?! Anii trec, puii de om cresc, devin adulți, însă copilăria rămâne undeva ascunsă-n suflet, gata să iasă la joacă ori de câte ori are ocazia. Copilăria este locul în care ne regăsim liniștea. Când dăm de greu, scotocim prin minte după momentele frumoase petrecute cu partenerii de joacă, ne reamintim năzbătiile pe care le-am făcut, și zâmbim ștrengar când ne aducem aminte că ne visam doctori, polițiști sau astonauți, la vârsta la care nici lingura nu știam să o ținem bine în mână. Și cumva, găsim puterea să acceptăm faptul că acum suntem oameni mari.

Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, pandemia de COVID-19 i-a determinat pe cei mici să se acomodeze cu noul stil de viață. Așa că, Mihai și Teodora Bocu, doi frățiori din Odobești, și-au ascuțit creioanele de colorat și au ieșit la joacă în … sufragerie.

„Mihai Flavius și Teodora Maria Bocu, din Odobești, Vrancea, sunt copii de militar și se mândresc cu tatăl lor.
Cei doi prichindei doresc tuturor copiilor, din întreaga lume, multe bucurii și sănătate și să se bucure de tot ce este mai frumos pe acest pământ. Încet, încet, copiii încep să-și recapete zâmbetul. Trecem cu răbdare și peste aceste momente, peste aceste zile urâte și peste aceste aproape 3 luni în care am uitat să zâmbim, să ne bucurăm și să ne jucăm alături de copii. Totul va fi bine”, ne-a asigură Costel Bocu, tatăl celor doi copii.

Copile, chiar și atunci când te vei face om mare, nu uita să zâmbești, și să te bucuri de fiecare moment din viața ta. Și nu uita, lucrurile mai puțin plăcute care se petrec în jurul nostru, au scopul de a ne învăța să apreciem mai mult ceea ce avem deja. Indiferent că abia înveți să faci primii pași, sau că bastonul ți-a devenit partener de drum, iar părul ți s-a încărunțit, noi îți dorim: „La mulți ani!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?