Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO! Ministrul PNL al Tineretului și Sportului a dat un interviu ÎN CHILOȚI

Ministrul liberal al Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a fost surprins fără pantaloni în timpul unui interviu televizat. Ionuț Stroe era în direct la Pro X când camera i s-a mișcat în jos și a arătat ținuta mai mult decât lejeră a ministrului. Jurnalistul din studio a rămas pur și simplu cu gura căscată. Videoclipul a devenit viral, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„CE MAI BÂRFESC FEMEILE?
– Nici nu bănuiam, vecină,
Că-n acest guvern de hoți,
Are Șică Mandolină
Și-un ministru în chiloți!…”.

„Aoleu! Guvernul lucrează cu transparență maximă! Fără perdea și fără pantaloni, mai nou.. Pro X l-a prins în chiloți pe ministrul Tineretului și Sportului.. Sper să nu urmeze și faza 2 (…)Puteți opri campania „Jos Textila!””.

„Un ministru în chiloți, sportul românesc în colaps, o lipsă crasă de perspective privind viitorul – iată numai câteva din coordonatele reale ale anului de grație 2020”.

„Ministru în cămașă, care scapă camera în direct și i se văd chiloții. Și asta în vreme ce comenta ce minunată infrastructură la cheie vom avea. Mi se pare o foarte bună metaforă a discrepanței dintre ceea ce se pretinde a fi și ceea ce este în realitate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?