Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654

PNL-istul Grindă caută nod în papură pentru a opri finanțarea lucrărilor la străzile din Focșani

Domnul ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan caută nod în papură la lucrările din Focșani pentru a stopa plățile în cadrul lucrărilor pe care le derulăm prin Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Mai pe românește, ar vrea să nu asfaltăm nici o stradă ca să își rupă focșănenii mașinile în gropi. Atunci când vede că muncim, Grindă mai înscenează câte o făcătură.

Este și cazul lucrărilor de pe strada Timotei Cipariu unde au fost montate borduri care au fost fixate cu pană de beton semiumed. Despre acest beton, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației spune că este…praf. Ce spun specialiștii însă? „Betonul semiumed este un material pentru o lucrabilitate pe termen lung”. Prin urmare, materialul folosit pentru fixarea bordurilor – fixate ulterior de către asfalt pe de o parte și pământ/gazon pe de cealaltă parte – este cel prevăzut în proiectul tehnic, aprobat de finanțator, adică exact de ministerul condus de Grindă.

Dar aceste aspecte tehnice nici nu contează, fiindcă ministrul Grindă recunoaște în declarația sa de presă de astăzi ceea ce are, de fapt, în intenție! ”Ca ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației nu voi accepta să se plătească niciodată astfel de lucrări de mântuială, de o calitate îndoielnică, vizibilă tuturor specialiștilor și ne-specialiștilor!”.

Cred că ministrul Grindă habar nu are pe ce lume trăiește și se antepronunță în legătură cu lucrările pe care Primăria Municipiului Focșani le execută! Grindă să înceteze cu scenariile și să nu le creeze disconfort cetățenilor de pe strada Timotei Cipariu doar pentru că el se află în campanie electorală. Scenariile astea ieftine nu mai impresionează pe nimeni.

Așa au făcut și la spital! Au scris într-o fițuică PNL că directorul este diagnosticat COVID-19, apoi s-au autosesizat și au trimis poliția să îl interneze cu forța în Spitalul Județean pe director. L-au ținut acolo până au putut să îl suspende din funcție și i-au dat drumul doar după ce au numit-o director pe verișoara prefectului!

Se prea poate ca ministrul Grindă să fi terminat cu angajatul rudelor pe funcții de director și acum să înceapă prigoana împotriva focșănenilor care au dreptul la străzi și trotuare reabilitate. Au dreptul, pentru că ei plătesc taxe și impozite la zi! Alții, cum ar fi Grindă, plătesc taxele doar după ce sunt descoperiți, somați și luați la întrebări de mass-media.

Primar Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?