Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO și FOTO! Microbuzele au plecat goale de la Spitalul județean Focșani! Prefectura a cedat, dar numai pe moment!

Microbuzele venite să preia pacienți de la Spitalul județean Focșani și să-i transfere la Rm Sărat au plecat goale! Prefectura a cedat la presiunea media, prezentă la fața locului, dar și după refuzul autorităților din Brăila și Buzău de a primi acești pacienți, mulți dintre ei medici, asistente și infirmiere. Conform surselor noastre, decizia ar fi fost luată de prefectul penelist Gheorghiță Berbece, care însă nu a emis un ordin scris, ci a dat un ordin verbal directorului medical, penelistul Gabriel Negoiță, care la rândul său a ordonat medicilor din secția de Boli infecțioase să facă transferul pacienților.

După toată agitația, după tot calvarul prin care au trecut pacienții, Prefectura Vrancea a transmis că nu e responsabilă de transfer și că ordinul ar fi venit de la „șeful Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției”. Într-o totală bătaie de joc față de toți cei care se află într-o stare de tensiune maximă, spitalizați de săptămâni, Prefectura are tupeul să afirme că „după o analiză a situației, Instituția Prefectului Județului Vrancea a decis ca pacienții să nu mai fie transferați”.

Din păcate, acesta nu este însă sfârșitul coșmarului pentru cei care se îmbolnăvesc! Deși prefectul penelist și șefii liberali de la DSP se lăudau pe facebook că pregătesc spitalul Panciu ca unitate suport, acum, Prefectura spune că spre spitalele din Rm Sărat și Brăila vor fi „redirecționați viitorii pacienți care se vor încadra la categoria menționată” (forme ușoare sau asimptomatici – n.r.).

De data asta cum veți proceda? Ferit de ochii presei, ca la Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice (CRPV) Odobești, când ați transferat beneficiarii la Spitalul Adjud în noaptea de Înviere?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?