Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Handbal, Liga Națională – Meciul dintre CSM Focșani 2007 și Steaua București se va disputa fără spectatori!

  • Și jocurile de seniori la baschet și fotbal se vor desfășura fără spectatori!

  • Meciurile de copii și juniori se amână până la reluarea cursurilor școlare, așa cum au hotărât toate federațiile sportive

Meciul de handbal de Ligă Națională dintre CSM Focșani 2007 și CSA Steaua București de joi, 12 martie 2020, ora 18:30, din Sala Polivalentă se va disputa fără spectatori!

Aceasta este decizia Comitetului Local pentru Situații de Urgență Focșani în ședința de ieri, 10 martie și este în acord Decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă privind prevenire răspândirea coronavirusului. În Sala Polivalentă, la joc vor avea acces câteva categorii de persoane precizate în clarificările transmise cluburilor de Federația Română de Handbal. Fiecare echipă va putea avea în sală maximum 25 de persoane – jucători, antrenori, medici, maseuri, angajați ai clubului. De la Clubul organizator, CSM Focșani 2007 va fi prezent personalul strict necesar pentru organizarea jocului – sunet, electrică, anouncer, mop etc. Va fi în sală și personalul de pază și de la ambulanță iar fiecare organ de presă va putea câte un ziarist, televiziunile naționale, câte două persoane. Federația Română de Handbal va putea avea reprezentanți, oficiali – arbitri, observator, scorer, cronometror, livescorer, după caz, personal live streaming – maximum trei persoane. Fiecare dintre persoanele care au acces în sală la meciul CSM Focșani 2007 – CSA Steaua București vor fi înscrise într-un tabel nominal pe care reprezentantul CSM 2007 îl va prezenta la ședința tehnică de dinaintea meciului. Federația Română a Baschet a stabilit că “începând cu data de 09.03.2020, toate competițiile oficiale de baschet din România se vor desfășura fără spectatori”. Pentru echipa de seniori a CSM Focșani 2007 înseamnă că meciul cu CS Municipal Mediaș din 18 martie va fi supus acestei rigori! În aceeași situație va fi și meciul de fotbal dintre CSM Focșani 2007 și CSM Pașcani din 21 martie, deoarece FR Fotbal a dispus ca ”jocurile din cadrul competițiilor organizate de FRF programate până la data de 31.03.2020 inclusiv să se desfășoare fără spectatori în conformitate cu prevederile art. 59 alin. 2 din ROAF”. Competițiile de copii și juniori organizate de federațiile de specialitate sunt suspendate până la redeschiderea școlilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?