Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Finalul Concursului național de desene „Globalizarea și ecosistemele naturale”, la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”

Luni, la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” au fost evaluate desenele trimise la Concursul național de desene Globalizarea și ecosistemele naturale, ajuns la cea de a V-a ediție. Peste 300 de desene, venite din toate județele, au fost răsplătite cu premii și mențiuni de către echipa de jurizare, formată din cadre didactice de la Colegiul Mincu. Președinta juriului a fost doamna Elena Daniela Baneș, profesoară de desen, dar și fostă elevă a liceului nostru.

Desenele au fost evaluate pe patru categorii de vârstă: grădiniță, învățământ primar, gimnazial și liceal, dar și în funcție de tehnica folosită la realizarea lor: pictură, culoare, grafică sau colaj.

În paralel cu concursul de desene s-a desfășurat și un simpozion național online pentru cadrele didactice. Atât concursul de desene cât și simpozionul au fost structurate pe două teme: Globalizarea – efecte asupra ecosistemelor naturale și 5 Iunie – Ziua Internațională a Mediului.

Ambele activități fac parte din Proiectul educațional „Nu pentru școală, ci pentru viață învățăm!”, înscris în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene 2020, aprobat de Minesterul Educației Naționale. Coordonatoarele proiectului sunt profesoarele Cezarina Nicodei, Elena Duțescu și Cornelia Neacșu.

Prof. Cezarina Nicodei

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?