Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Handbal, juniori 2 – Debut cu victorie în Grupa Speranță!

  • CSM Focșani 2007 – CT Media București 44-28 (22-11)

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Dochioiu – 2, Gogonea – 2, Feraru – 8, Bari – 4, Zaharia, Valentin Bogdan – 7, Bouroș, Dennis Bogdan, Filip, Muraru – 7, Prundiș – 2, Abeaboeru, Gavrilă, Irimia, Golea – 12.

Juniorii 2 ai CSM Focșani 2007 au disputat duminică, 1 martie, prima partidă din Grupa 3 Speranță din care fac parte pentru faza a doua a Campionatului Național. Adversari le-au fost bucureștenii de la CT Media. Meciul a fost prefațat de un gest elegant al jucătorilor și antrenorilor Marius Partene și Dan Constantin Rusu care au urcat în tribună și au oferit flori de 1 Martie doamnelor și domnișoarelor care au venit să-i vadă jucând!

Meciul a fost dominat într-o manieră categorică de focșăneni care au mărit constant diferența de goluri care la pauză ajunsese la 11 pentru ca la final să fie de 16 goluri, în condițiile în care finalul de meci s-a consumat cu CSM 2007 având în teren doar rezervele. Spre deosebire de prima fază a campionatului, formația focșăneană are jucătorii cu talie care i-au lipsit atunci, cauză pentru care nu au primit bonusurile de care s-au bucurat alte echipe. Nu va mai fi cazul în jocurile din Grupa Speranță, ceea ce îi va ajuta să ajungă unde și-au propus – câștigarea turneului final Speranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?