Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Volei – Urmează faza a doua a play-off-ului!

* Locul play-off-ului va fi stabilit prin licitație de FR Volei

Campionatul Diviziei A2 de volei feminin programează pentru sâmbătă, 8 februarie, prima fază a play-off-ului. În grupa Est se va disputa doar o partidă: cea dintre CTF Mihai I București și ACS Top Volei 05 Constanța, cu două meciuri la București, a cărui reprezentantă este mai bine clasată, și unul la Constanța. CSM Focșani 2007, care încheiat sezonul regulat pe locul al doilea, va participa direct la faza a doua a play-off-ului, alături de AV Tomis Constanța, CSM Unic Piatra Neamț și câștigătoarea triplei dintre CTF Mihai I și Top Volei 05 Constanța. Faza a doua va fi un turneu în patru, cu jocuri în sistemul fiecare cu fiecare, la finalul căruia, primele două clasate vor participa la barajul pentru promovarea în Divizia A1. Până atunci, fetele antrenate de Romina Coman continuă pregătirea la Focșani.

Locul de disputare a barajului va fi stabilit de FR Volei în urma unei licitații, formația cu oferta cea mai bună devenind organizatoarea turneului!

Foarte probabil, la licitație va participa și CSM 2007, iar organizarea turneului la Focșani ar fi un frumos premiu pentru echipă, ca și pentru suporterii săi, care sunt din ce în ce mai numeroși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?