Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Fotbal juniori – Focșănenii de la CSM 2007 LPS au început pregătirea pentru retur!

* Antrenamentele au loc pe stadionul Milcovul cu un intermezzo – cantonament la Vatra Dornei, începând cu 23 februarie

Fotbaliștii seniori ai Focșaniului au plecat luni, 27 ianuarie, în cantonament la Vatra Dornei, iar pe stadionul Milcovul au intrat, pentru începerea pregătirii în vederea returului juniorii de la CSM 2007 și LPS Focșani. La reunire, o mare parte dintre tinerii fotbaliști ai CSM 2007 și LPS Focșani care au fost dimineața la stadion, a făcut obișnuitele antrenamente pentru adaptarea la efort (foto). În activitatea juniorilor celor două entități sportive au intervenit modificări de substanță. Spre deosebire de anii anteriori, pregătirea va fi comună, cel puțin în această perioadă, urmând ca fotbaliștii cei mai performanți să facă parte din echipele U 19 și U 17 ale CSM 2007. Ceilalți jucători vor alcătui echipele LPS Focșani participante la campionatele celor două categorii de vârstă.

Au fost produse modificări și formulele conducerilor tehnice ale echipelor de juniori republicani. La U 19, echipele CSM 2007 și LPS Focșani, care va avea câte loturi de câte 22 de jucători, vor fi antrenate de Adrian Toma și Alin Samoilă-Sava. Echipele de juniori U 17 vor fi antrenate de Octavian Bucătaru și Daniel Bănică și vor avea loturi tot de câte 22 de jucători.

Echipa de juniori 2005-2006 a CSM 2007 va fi antrenată de Adrian Toma și Alin Samoilă-Sava iar formația LPS Focșani, participantă la campionatul Ligii Elitelor, va fi pregătită de Bogdan Marian. Celelalte categorii vor avea ca antrenori pe Marian Brutaru și Paul Alexandrescu – juniori 2007, Elvis Ilaș și Paul Alexandrescu – juniori 2008, Daniel Bănică și Bogdan Marian – 2009, Iulian Negoescu și Liviu Dumitriu – 2010, Octavian Bucătaru și Liviu Dumitriu – 2011 și Elvis Ilaș și Marian Brutaru – 2012 și Alin Samoilă-Sava – 2013.

Este posibil ca formula de lucru stabilită de conducerea echipei de fotbal împreună cu antrenorii juniorilor celor două entități sportive să sufere modificări, generate de chiar procesul de pregătire, în care este nevoie să fie avute în vedere capacitatea stadionului de a a sigură terenuri, programul școlar al jucătorilor etc. Principiul de bază este ca fiecare pereche de antrenori să-și asigure la antrenamente numărul de jucători stabilit pentru fiecare categorie de vârstă pe care să-i pregătească pentru a putea fi promovați la niveluri de vârstă superioare.

Împărțirea jucătorilor pe echipe va fi făcută în timpul perioadei de pregătire și finalizată la terminarea acesteia.

Până la 23 februarie, antrenamentele vor avea loc pe stadionul Milcovul, dimineață și după amiază, urmând ca echipele CSM 2007 și formația 2005-2006 din Liga Elitelor să meargă într-un cantonament la Vatra Dornei, pentru opt zile, începând cu 23 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?