Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

UPDATE! Accident la Mândrești; un bărbat aflat într-o căruță este rănit

Paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit astăzi, 21 ianuarie, în jurul orei 18:00, la un accident rutier produs pe DN 23 Focșani-Mândrești, în care au fost implicate două autoturisme și un atelaj. În urma impactului dintre acestea a rezultat o victimă (pasager în atelaj), de sex masculin, în vârstă de 61, care a suferit contuzii multiple. După ce i-au acordat primul ajutor calificat la fața locului, paramedicii au preluat pacientul și l-au transportat cu ambulanța SMURD la UPU Focșani, au informat reprezentanții ISU Vrancea.

UPDATE! Conform IPJ Vrancea, este vorba despre un autoturism ce nu a păstrat distanța corespunzatoare față de vehiculul care circula în fața sa, respectiv un vehicul cu tracțiune animală nesemnalizat corespunzător, care la rândul său a fost proiectat într-un autoturism ce circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat, pasager în vehiculul cu tracțiune animală. Ambii conducatori auto au fost testați alcoolscoop, rezultatele fiind negative, căruțașul având însă o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?