Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Autoevaluare a activității din 2019 la Spitalul Militar de Urgență Focșani

Vineri „a avut loc la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani autoevaluarea stării pe anul 2019, în prezența reprezentantului Direcției medicale, colonelul Relu Sorin Neguț. Cu această ocazie, comandantul spitalului, colonelul Sorin Ivan, a prezentat “Sinteza privind autoevaluarea stării spitalului pe anul 2019” și a argumentat efortul susținut al personalului medical și administrativ pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook – Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale. De asemenea, într-o postare pe pagina de Facebook a Spitalului Militar din Focșani, se precizează că „în cadrul autoevaluării stării spitalului pe anul 2019 au fost prezentate activitățile desfăşurate, rezultatele obținute, proiectele de viitor pentru acordarea serviciilor medicale de calitate.”

Spitalul militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani se află într-un proces de reabilitare și consolidare generală. Termenul de finalizare a lucrărilor este anul 2022. Antreprenorul general al acestui obiectiv de investiții este Asocierea SC Euromateria S.R.L. (lider) – Pressina Construzioni S.P.A. – S&M Expert Project S.R.L. Lucrarea de consolidare și reabilitare a spitalului se derulează pe o perioadă de patru ani, având o valoare de 47.469.910 lei cu TVA.

„Prin executarea acestor lucrări se urmărește atingerea standardelor de calitate ridicate în ceea ce privește asigurarea serviciilor medicale la cei mai înalți parametri, confortul și siguranța pacienților. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul ministrului Apărării Naționale, dl. Mihai – Viorel Fifor, al șefului Direcției Medicale, dl. general de brigadă medic dr. Ionel Oprea, al șefului Domenii și Infrastructuri, general de brigadă Gheorghe Soare și al personalului din subordinea acestora”, se arăta într-un comunicat de presă, transmis de locțiitor al comandantului, colonel Vali Roman, în noiembrie 2018, la semnarea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor, de către comandantul unității sanitare, colonelul Sorin Ivan.

Sursa foto: Plutonier major Adrian Galiţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?