Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Minifotbal – Duminică, o nouă etapă în Cupa Adi Olteanu pentru old boys!

* Jocurile vor începe la ora 13:00, în Sala Polivalentă

Cupa Adi Olteanu pentru old boys la minifotbal va avea duminică, 19 ianuarie, jocurile etapei a patra. De la ora 13:00, se vor întâlni Prietenii Olti cu Ediție de Vrancea, de la 14:00 se vor afla față în față Bari Salon și Pinola iar etapa va fi încheiată de meciul Finanțe – Ing Trust care va începe la ora 15:00.

Primul joc va opune două dintre învingătoarele etapei trecute într-o partidă ce se anunță a fi foarte disputată. Dacă va avea în teren jucătorii de sâmbăta trecută, formația Prietenilor Olti va fi favorită! În a doua întâlnire, prima șansă la victorie o are Bari Salon, însă Pinola a arătat că poate foarte mult în meciul cu vedetele Prietenilor Olti din runda a treia. Finanțele poate rămâne neînvinsă și după meciul cu Ing Trust, care în etapa a treia a venit la meci cu jucători mai puțini decât de obicei.

Focșănenii amatori de minifotbal, care nu-și vor face drum la Baza sportivă Valentino pentru jocurile din Cupa Micii Uniri, pot vedea duminică, 19 ianuarie, în Polivalentă partide agreabile, așa cum sunt cele oferite de echipe ce joacă în Cupa Adi Olteanu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?