Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Minifotbal – Etapă liniștită în Cupa Adi Olteanu pentru Old-boys!

Revenite în competiție, echipele din Cupa Adi Olteanu pentru old-boys au fost sâmbătă, 11 ianuarie, în Sala Polivalentă, mai puțin combative decât de obicei. Se vede că refacerea după zilele de sărbătoare este mai dificilă decât cea de după efort! În cele trei meciuri ale etapei a treia au fost înscrise, totuși, 14 goluri, din această perspectivă spectacolul fiind asigurat. Caracteristica după amiezii de minifotbal de sâmbăta trecută a reprezentat-o fair play-ul, arbitrii având foarte puțin de lucru!

Ing Trust – Bari Salon 2-4

Formații

Ing Trust: Marius Scăunaș, Eugen Atanasiu, Valentin Mușat, Felix Ciobanu, Viorel Lazăr, Costică Crăciun, Dănuț Despa.

Bari Salon: Cosmin Mogda, Romeo Ciolpan, Ionuț Toma, Iulian Bari, Valentin Olteanu, Sorin Cristea, Robert Gogonel, Costel Mihalca, Ștefan Ciolpan.

Cu un lot restrâns, Ing Trust nu a rezistat în fața unei formații cu mai mulți jucători de schimb, omogenă și, evident, mai bună!

Evoluția scorului: 1-0, Valentin Mușat; 1-1, Ștefan Ciolpan; 1-2, Ionuț Toma; 1-3, Iulian Bari; 2-3, Viorel Lazăr; 2-4, Ionuț Toma.

Ediție de Vrancea – Soveja 1-0 (0-0)

Formații

Ediție de Vrancea: Cătălin Apostu, Vasile Roman, Valentin Prună, Cosmin Burlacu, George Oprișan, Săndel Vasile, Manuel Tudorache, Sorin Pîslaru, Cristinel Irimia, Valentin Dumitrache, Sorin Galoiu, Aurel Grigoraș, Adrian Trifan.

Soveja: Paul Cioran, Raul Cioran, Marius Dudu, Gicu Gheț, Sorin Alexandrescu, Lucian Zamfir, Gabriel Udriște, Vasile Voicu, Liviu Țuțui, Sandu Ciobotaru, Nicolae Băjenaru.

A marcat Săndel Vasile.

A fost un meci antrenant, disputat, cu multe faze de poartă și portari care în foarte bună formă. Nu a fost un cinstit 0-0 pentru că Săndel Vasile, rămas singur cu portarul Sovejei, a trimis ușor, în plasă, mingea pentru 1-0, în minutul 49. Sovejenii au încercat să egaleze, dar cele mai multe mingi ale lor s-au dus pe lângă sau peste poarta adversarilor.

Pinola – Prietenii Olti 4-7 (0-3)

Formații

Pinola: Tudorel Ionescu, Nicușor Staicu, Costică Trifan, Ionuț Manu, Costică Bulancea, Marius –Cătălin Vlad, Viorel Chifu, Dumitru Zaharia, Laurențiu Sângerean, Liviu Macovei, Gheorghiță Ungureanu.

Prietenii Olti: Ștefan Leu, Marius Bodoc, Cosmin Petrea, Romeo Bunică, Iulian Dăniță, Adrian Enachi, Cornel Tudose, Cristian Petrea, Florian Costea.

Meciul ultim al etapei a treia a Cupei Adi Olteanu a fost, așa cum era de așteptat, cu minifotbal frumos, jucat de vedetele Prietenilor Olti și de suprinzător de activii și eficienții fotbaliști ai Pinolei! Combinațiile reușite de valoroșii Romeo Bunică, Iulian Dăniță, Adrian Enachi și colegii lor au creat mereu culoare de gol, dar portarul Pinolei a fost excepțional de multe ori. A scos cam toate min gile care i-au fost trimise pe jos la poartă. Seria golurilor a început relativ târziu, prin minutul 20, dar până la pauză s-a făcut 3-0 pentru Prieteni. Lejeritatea cu care aceștia s-au apărat și contrele tăioase ale Pinolei l-au pus pe Ștefan Leu în situația de a scoate mingea din poartă în patru rânduri: la 3-1, 4-2, 4-3, 6-4 și de a se interveni salvator în alte câteva situații. Iulian Dăniță și prietenii au forțat atît cît a fost nevoie pentru a câștiga, dar au lăsat și partenerilor întrecere bucuria de a arăta ce pot!

Evoluția scorului: 1-0, Iulian Dăniță; 2-0, Florian Costea; 3-0, Cosmin Petrea; 3-1, Viorel Chifu; 4-1, Iulian Dăniță; 4-2, Gheorghiță Ungureanu; 4-3, Ionuț Manu; 5-3, Romeo Bunică; 6-3, Iulian Dăniță; 6-4, Marius-Cătălin Vlad; 7-4, Florian Costea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?