Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

GALERIE FOTO: Fotbal județean – Iulian Iacob, Ionuț Aldea și Alin Șonțu, cei mai buni arbitri vrânceni ai anului 2019!

La asistenți au fost premiați Gabi Caraba, Ionuț Salaoru și Mihai Toader.

Într-o frumoasă tradiție, Comisia Județeană de Arbitri a AJF Vrancea a organizat și la acest final festivitatea de premiere a celor mai merituoși arbitri din 2019. La arbitri au ieșit în evidență – și au constituit podiumul – trei arbitru cu prestații consistente la meciurile din Liga Vrancei, cu personalitate și cu decizii greu contestabile – Iulian Iacob, Ionuț Aldea și Alin Șonțu. Între aceștia, Alin Șonțu, revenit la Focșani după o perioadă petrecută la București, și-a confirmat talentul relevat încă de la începuturile în arbitraj. Cred că poate urca în arbitrajul românesc, nu doar în cel vrâncean! Iulian Iacob și Ionuț Aldea au fost consecvenți în prestațiile de bună calitate din anii anteriori.

Asistenții premiați – Gabi Carabă, Ionuț Salaoru și Mihai Toader, cu delegări și la meciurile din campionatele naționale – ca și Alin Șonțu – au potențial, iar tinerețea lor este un atu important pentru creșterea numărului de arbitri și asistenți în ligile de seniori din fotbalul românesc!

Într-un comunicat publicat pe site-ul AJF Vrancea este precizat că ”La final de an, Comisia Județeană de Arbitri Vrancea a oferit premiile anuale, în cadrul unei festivități ce a avut loc la un restaurant din Focșani. Președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, președintele CJA Vrancea, Marius Martiș și vicepreședintele Cristi Voicu au înmânat trofeele următorilor: centrali, Iulian Iacob, Ionuț Aldea și Alin Șonțu, iar la asistenți, Gabi Caraba, Ionuț Salaoru și Mihai Toader. Banchetul arbitrilor vrânceni, devenit o tradiție în ultimii 15 ani, a beneficiat și de un tort special, sub forma unui tricou al unui arbitru FIFA!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?