Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Deputat USR, despre Iisus Hristos: „Un copil sărac, dintr-o familie ciudată, cu un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă surogat”

Deputatul USR Iulian Bulai a reușit să atragă un val de critici în urma unei postări pe Facebook, de Crăciun. Într-un mesaj care se dorea o urare de Sărbătoarea Naşterii Domnului, acesta a afirmat că Iisus Hristos era un copil „sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată, cu un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă, apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste”. „Un copil. Sărac şi provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă

paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi. Naşterea lui arată extradordinarul dar şi limitele societăţii în care a apărut”, a scris Iulian Bulai, de Crăciun, pe Facebook.

Postarea deputatului USR pe reţeaua de socializare a atras criticile multor internauţi care i-au reproşat că a numit-o pe Fecioara Maria „mamă surogat”. Ca urmare a acestor critici, deputatul USR a revenit cu o nouă postare în care a afirmat că „este un mister cum subiectul unui „copil-Dumnezeu” apărut din senin în pântecele unei fecioare, cu doi taţi, niciunul biologic, reuşeşte să ducă la o dezbatere continuă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?