Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Bărbat arestat pentru trafic de influenţă. Cerea bani pentru a facilita obţinerea permisului de conducere

Un bărbat a fost arestat preventiv ieri seară într-un dosar de trafic de influenţă. Măsura preventivă a fost dispusă de judecătorii din cadrul Tribunalului Vrancea, la solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunal, care au dosarul în lucru.

«În baza art. 226 alin. 1 și 2 Cod procedură penală raportat la art. 202 Cod procedură penală și art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului B (…) Constantin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă prevăzută de art.291 alin.1 C.penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu 04.12.2019 până la 02.01.2020 . Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. În baza art. 228 C.pr.pen. dispune încunoștințarea unui membru al familiei inculpatului ori a unei alte persoane desemnată de acesta. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu (av. …), în cuantum de 313 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justitiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare», se arată în hotărârea instanţei de judecată.

Potrivit unor surse, inculpatul, în cursul acestui an, ar fi pretins diferite sume de bani de la o persoană, sub promisiunea că o va ajuta pe aceasta, în sensul de a interveni pe lângă persoane sus-puse, în vederea obţinerii permisului de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?