Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Baschet, U 18 – Petruț Mihai – ”Sperăm să confirmăm prin joc și rezultate evoluția de la Focșani!”

* CSM 2007 LPS Focșani începe astăzi, 30 noiembrie, la Oradea, al doilea turneu al fazei de calificare 2A

Baschetbaliștii U 18 ai Focșaniului se află la Oradea unde participă la al doilea turneu al fazei de calificare 2 A, împreună cu CSS nr. 1 Athletic Constanța, Sevlar Ploiești și LPS Bihorul CSM Oradea. Obiectivul elevilor profesorilor Petruț Mihai și Florin Munteanu este clasarea pe unul dintre primele două locuri la finalul turneului și accederea în faza semifinală. Așa cum arată clasamentul după primul turneu, focșănenilor le este la îndemână clasarea pe locul al doilea pentru că bihorenii alcătuiesc o echipă foarte greu de depășit, așa cum au arătat în Sala Polivalentă, în primul turneu.

Turneul de la Oradea va fi astăzi, 30 noiembrie și mâine, 1 Decembrie, CSM 2007 LPS Focșani urmând să joace astfel: 30 noiembrie, de la ora 9:30, cu CSS nr. 1 Athletic Constanța; ora 16:00, cu Sevlar Ploiești; 1 decembrie, de la ora 11:00, cu LPS Bihorul CSM Oradea.

În urmă cu două săptămâni, în turneul de la Focșani, CSM 2007 LPS a câștigat întâlnirile cu echipele din Constanța și Ploiești la diferențe mari și au prima șansă la locul al doilea. Despre o asemenea posibilitate, profesorul Petruț Mihai mi-a declarat aseară, în timp ce era în drum spre Oradea: ”Ne dorim calificarea, pentru care minimum necesar este o victorie. Sperăm să câștigăm, însă, și cu Constanța și cu Ploieștiul și să confirmăm astfel evoluțiile din Sala Polivalentă. Prin ambiția și caracterul copiilor să anulăm diferența de vârstă față de colegele de grupă și să promovăm în turneul semifinal!”

În primul turneu, în Sala Polivalentă, CSM 2007 LPS Focșani a câștigat cu 81-57 meciul cu CSS nr. 1 Athletic Constanța, cu 84-48 pe cel cu Sevlar Ploiești și a pierdut cu 58-70 partida cu LPS Bihorul CSM Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?