Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Fotbal – Pentru 21 octombrie este programată începerea unui nou curs de antrenori Licența UEFA C!

  • Înscrierile au loc până la 14 octombrie, iar examenul de admitere va fi la 15 octombrie

Comisia Tehnică a AJF Vrancea a pregătit multe serii de antrenori cu licența UEFA C, care se regăsesc pe băncile tehnice ale echipelor de seniori sau juniori din județ. La solicitarea mai multor aspiranți la calitatea de antrenori, aceeași comisie va organiza o un nou curs, pentru care examenul de admitere va avea loc la 15 octombrie, iar lecțiile vor începe la 21 octombrie. Înscrierile pentru viitorul curs sunt făcute până în preziua examenului, 14 octombrie, la AJF Vrancea, Comisia Tehnică, al cărei președinte este Neculai Petrea. Eventualele contestații după examenul de admitere vor putea fi depuse în zilele de 16 și 17 octombrie.

Pentru înscriere, persoanele care doresc să urmeze școala de antrenori Licența UEFA C trebuie să aibă la dosar cererea, cazierul judiciar, copii legalizate ale diplomei de licență în cazul absolvenților de studii superioare sau de bacalaureat, două fotografii, copie a cărții de indentitate, adeverintă medicală care să ateste că sunt sănătoase clinic și apte să facă efort fizic, test psihologic. Taxa de participare urmează să fie stabilită funcție de numărul de participanți la curs (minim 12).

Președintele Comisiei Tehnice a AJF Vrancea, Neculai Petrea, urmează să meargă la Școala Centrală de Antrenori a FRF pentru de definitiva ultimele amănunte legate de organizarea și desfășurarea cursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?