Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Control judiciar menținut pentru mai multe persoane acuzate de camătă, şantaj şi proxenetism

Mai multe persoane, acuzate de camătă, şantaj şi proxenetism, rămând sub control judiciar. Decizia a fost luată vineri de magistrații Judecătoriei Focșani și nu este definitivă.

(…)constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului Ş(…) G(…). (…) menţine măsura controlului judiciar a inculpatului (…), dispusă prin dispusă prin încheierea judecătorului de Cameră preliminară (…) până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) inculpatul va respecta următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Poliţia Municipiului Focşani, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; (…) pe timpul controlului judiciar, va respecta următoarele obligaţii: – să nu depăşească raza municipiului Focşani, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau la instanţei de judecată; – să nu comunice cu persoanele vătămate (…)

constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului Ş(…) J(…). (…) inculpatul va respecta următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Postul de Poliţie Cîmpineanca, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; (…) impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii: – să nu depăşească raza comunei Cîmpineanca, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau la instanţei de judecată; – să nu comunice cu persoanele vătămate (…)

constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului Ş(…) D(…). (…) menţine măsura controlului judiciar a inculpatului (…), dispusă (…) de Judecătoria Focşani, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) inculpatul va respecta următoarele obligaţii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Poliţia Municipiului Focşani, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; (…) impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii: – să nu depăşească raza mun. Focşani, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau la instanţei de judecată; – să nu comunice cu persoanele vătămate (…)

constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatei Ş(…) R(…). (… )menţine măsura controlului judiciar a inculpatei (…), dispusă (…) de Judecătoria Focşani, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…)va respecta următoarele obligaţii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Poliţia Municipiului Focşani, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; (…) impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii: – să nu depăşească teritoriul României, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau la instanţei de judecată; – să nu comunice cu persoanele vătămate (…)

constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului C(…) E(…) G(…). (…) menţine măsura controlului judiciar a inculpatului (…) dispusă (…) de Judecătoria Focşani, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) inculpatul va respecta următoarele obligaţii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Poliţia Municipiului Focşani, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; (…) impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii: – să nu depăşească teritoriul României, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau la instanţei de judecată; – să nu comunice cu persoanele vătămate (…).

constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului C(…) N(…). (…) menţine măsura controlului judiciar a inculpatului (…), dispusă prin încheierea (…) de Judecătoria Focşani, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…)

constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatei I(…) V(…). (…) menţine măsura controlului judiciar a inculpatei (…), dispusă (…) de Judecătoria Focşani, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile(…) inculpata va respecta următoarele obligaţii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Postul de Poliţie Cîmpineanca, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; (…) pe timpul controlului judiciar, impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii: – să nu depăşească teritoriul României, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau la instanţei de judecată; – să nu comunice cu persoanele vătămate (…)

constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului I(…) R(…). (…) menţine măsura controlului judiciar a inculpatului (…), dispusă (…) de Judecătoria Focşani, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…)

constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatei P(…) M(…). (…) menţine măsura controlului judiciar a inculpatei (…), dispusă (…) de Judecătoria Focşani, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…)

atrage atenţia inculpaţilor că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive (…)

constată că au încetat temeiurile şi nu există temeiuri noi pentru menţinerea măsurii controlului judiciar a inculpatului Z(…) L(…). (…) dispune revocarea măsurii controlului judiciar a inculpatului (…), dispusă (…) de Judecătoria Focşani. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare“, este decizia instanței de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?