Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Stanislaw Aniolkowski a câștigat etapa Turului României de la Focșani

Rutierul Stanislaw Aniolkowski a câștigat etapa din Turul României care a avut sosirea, ieri, la Focșani. A fost a doua etapă a Turului Românie, cu o lungime 176,3 km și o super cățărare la pasul Ojdula aflat la 1168 m altitudine. În continuare, tricoul galben este purtat de Ivar Slik (Monkey Town – A Block CT). Premiile au fost înmânate cicliștilor de către viceprimarul Focșaniului, Marius Iorga.

Câștigătorii etapei de ieri au fost Stanislaw Aniolkowski – CCC Development Team, Mihkel Raim – Estonia National Team, Eduard Grosu– Echipa Națională a României.

Tricoul Galben Sponsor Danone Romania – Ivar Slik (Monkey Town – A Block CT), Tricoul Roșu Sponsor CoccolinoRomania – Filippo Ferronato (Cycling Team Friuli), Tricoul Verde Sponsor Gatorade Romania – Patryk Stosz (CCC Development Team), Tricoul Alb Sponsor Persil – Alex Molenaar (Monkey Town – A Block CT), Tricoul Albastru Sponsor Auchan – Eduard Grosu (Echipa Națională a României). Eduard Grosu a fost dezamăgit de locul III și, în interviul de după premiere, a explicat că a pregătit sprintul final fără să știe că pe bulevard este o porțiune cu piatră cubică, ceea ce i-a redus viteza.

Au fost acordate trofee autorităților din Focșani și instituțiilor care au contribuit la buna desfășurare a etapei a doua din Turul României. Viceprimarul Marius Iorga a arătat că a fost un efort deosebit din partea sportivilor care merită toată aprecierea. „Suntem extraordinar de mândri pentru că ne-ați luat și pe noi în calcul, pentru al doilea an consecutiv iar Focșaniul este pe harta Turului României. Suntem onorați de faptul că sportivii minunați care au pedalat, astăzi, aproape 180 de kilometri. Mulțumim și felicitări din toată inima. Vă așteptăm și anul viitor la Focșani”, a spus viceprimarul Marius Iorga. Au fost premiați șeful IPJ Vrancea, comisarul șef Remus Nica și Iordache Dorel, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi pentru sprijinul acordat la organizarea turului ciclist.

Astfel, începând cu ora 13.00, peste 40 de polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică au pus în aplicare măsurile stabilite pentru buna desfășurare a competiției și asigurarea fluenței traficului rutier. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv, grupul de cicliști a fost însoțit de către polițiști pe DN 2D, de la limita cu județul Covasna și până la punctul de sosire din municipiul Focșani. Au fost luate măsuri de restricționare temporară a segmentelor de drum care vor fi traversate de cicliști, având în vedere viteza cu care se deplasează bicicliștii și care au fost ridicate imediat ce ultimul competitor a traversat segmentul respectiv. La intersecțiile principale au fost prezenți agenți de poliție rutieră și de ordine publică, iar un echipaj a asigurat defluirea vehiculelor pe întregul traseu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?