Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Peste 100 de elevi din Nereju au primit ghiozdane complet echipate, printr-o acțiune a Protoieriei I Focșani

Un număr de 117 elevi, din clasele pregătitoare, I, a II-a, a III-a și a IV-a, din Nereju, au primit ghiozdane echipate complet, utile în anul școlar 2019-2020. Ghiozdanele conțin: penar, creion, stilou, ascuțitoare, radieră, caiet tip I, tip II/ dictando, matematică, bloc desen, lipici, culori, carioci, acuarele, hârtie glase, plastilină, o iconiță și o carte de rugăciuni.

Acțiunea de distribuire a ghiozdanelor a avut loc în comuna Nereju, în dimineața zilei de 10 septembrie 2019 și a fost desfășurată de Protoieria Focșani I, iar la această acțiune au luat parte Pc. Pr. Boțan Aurel – protoiereu Protoieria Focșani I, Pc. Pr. Rebega Mitică – preot paroh Parohia Nereju Mare, Pc. Pr. Cristiades Horațiu, preot paroh Parohia Nereju Mic, și Pc. Diac. Metu Vasile – secretar Protoieria Focșani I.

Ghiozdane au primit: 16 elevi de la Școala Sahastu; 15 elevi de la Școala Primară nr. 2 Nereju; 60 de elevi de la Școala Primară Brădăcești; 26 elevi de la Școala Primară Chiricari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?