Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO! Conducerea IPJ Vrancea a mers la Ciușlea. Motivul? Ionel a împlinit 10 ani

Aniversare de 10, în cadrul Campaniei “10 pentru SIGURANȚĂ”!

Zece-i nota cea mai mare

Și e zi de sărbătoare

Când copilul o primește

Sau atunci când o-mplinește!

Zece aduce fericire,

SIGURANȚĂ și iubire

Și ne-aduce împreună

S-o cinstim cu voie bună!

Așa ne-am adunat și noi ieri, să îl cinstim pe Ionel, care a împlinit 10 anișori!

În frunte cu șeful Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, domnul comisar șef Remus NICA și cu domnul comisar șef Vasile MARIN, adjunctul șefului inspectoratului, am plecat ieri din nou înspre satul Ciușlea din comuna Garoafa, pentru a-i face o surpriză unuia dintre cei cinci frați pe care i-am cunoscut săptămâna trecută.

Cu ajutorul tatălui băieților, care a chemat câțiva prieteni pentru a-i fi alături lui Ionel de ziua lui, am reușit să organizăm o petrecere pe cinste!

Am fost primiți și de această dată cu brațele deschise, copiii fiind impresionați să îl cunoască pe “șeful polițiștilor”, care a descoperit imediat o pasiune comună cu cea a copiilor: mersul pe bicicletă.

După ce am aranjat cadrul festiv, distracția a venit de la sine! Am râs, am povestit și i-am învățat pe copii cum să aibă grijă de ei, pentru a fi în SIGURANȚĂ în noul an școlar. Am vorbit, de asemenea și cu tatăl acestora, oferindu-i câteva sfaturi preventive.

După ce am cântat clasicul “La mulți ani!”, a venit și momentul luării de rămas-bun. La plecare, am făcut însă o nouă promisiune! La rugămintea duioasă a lui Gabi, frățiorul cel mic ai cărui ochi sunt în ton cu uniforma de polițist și care își dorește să urmeze această meserie, am promis că vom fi prezenți și la aniversarea zilei lui de naștere!

Sursa text și FOTO! Biroul de presă al IPJ Vrancea, 10 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?