Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tenis – Andreea Mitu, de două ori câștigătoare în 2018, revine și în acest an la Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani

  • Turneul de la Arenele George Bucuroiu va avea la start jucătoare din 16 țări de pe cinci continente

Tenisul feminin de foarte bună calitate este la doar câteva zile distanță de Focșani. Duminică, 8 septembrie, vor începe partidele de pe tabloul principal al Vrancea Trophy-Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani. Pe lista de înscrieri se află jucătoare din 16 țări de pe cinci continente care doresc să-și continue – sau să-și relanseze – ascensiunea în lumea mare a tenisului ori altele care fac primii pași în turneele ITF ce aduc puncte WTA. Din prima categorie face parte foarte valoroasa Adreea Mitu, câștigătoare în 2018 atât în proba de simplu cât și în cea de dublu a turneului internațional de la Arenele George Bucuroiu. Foarte îndrăgită de publicul focșănean, căruia i l-a prezentat anul trecut pe fiul său Adam, cel care a însoțit-o la premiere, dar a fost cu bona și în cărucior, lângă teren, Andreea Mitu va încerca să-și apere titlurile câștigate cu grație în iulie anul trecut. Vor fi din aceeași categorie multe alte jucătoare între care cîștigătoarea de la simplu din 2016, moldoveanca Anastasia Vdovenco, ca si tenismene din România, Spania, Bulgaria, Germania, Portugalia, Olanda, Rusia, Serbia. Între jucătoarele foarte tinere care vor intra pe teren la Vrancea Trophy-Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani se află multipla campioană de juniori Maria-Daciana Ciubotaru și colega ei de la CSM Focșani 2007, Delia Macovei, ambele beneficiare ale unor wild-carduri oferite de organizatori pentru tabloul principal.

Într-un comunicat de presă al organizatorilor este precizat că ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focsani este oferit de Consiliul Județean Vrancea și prezentat de Pandora. Consiliul Județean Vrancea susține finanțarea premiilor în valoare totală de 15.000$, iar Primăria Municipiul Focșani se alătură eforturilor de organizare. Organizatorii Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani Tenis Club Focșani, în colaborare cu Federația Română de Tenis, mulțumesc și sponsorilor principali Pandora, DeepServ, Premium Porc Group si Migami, fără de care acest eveniment, cât și Circuitul al cărui port drapel este, nu ar fi posibile pentru jucătorii de toate vârstele ca și pentru comunitate în ansamblul ei. În același timp, organizatorii sunt recunoscători și mulțumesc tuturor partenerilor care susțin această complexă construcție ca și celor din media care o fac să fie cunoscută publicului larg, la nivel local, național și internațional!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?