Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Ajung la Urgențe, dar refuză internarea

Pe parcursul zilelor de miercuri și joi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe persoane care au avut nevoie de ajutor specializat după ce au avut de suferit în urma accidentelor rutiere sau agresiunilor.
Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Mărășești a ajuns la spital miercuri la ora 9:12 după ce a fost victima unei agresiuni. Bărbatul, care a avea răni la nivelul capului dar și la mâna stângă, a fost diagnosticat cu traumatism cranio – cerebral acut deschis cu plăgi contuze parietal dreapta, traumatism la antebrațul drept și pumn stâng. Acesta a refuzat internarea. Tot în urma unei agresiuni a avut nevoie de ajutor și un bărbat de 28 de ani din Vidra. Tânărul a ajuns la spital la ora 9:55 și a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial vechi de 12 ore și contuzie la torace. Pacientul nu a rămas internat. La aceeași oră, un bărbat în vârstă de 31 de ani tot din Vidra a fost diagnosticat cu policontuzii din aceeași cauză. Bărbatul nu a rămas internat.
În aceeași zi, o femeie de 50 de ani din Nicorești a ajuns la U.P.U. Conform buletinului de presă al spitalului, femeia a suferit un traumatism la piciorul drept prin strivire din cauza unui motostivuitor în incinta unui magazin. Femeia nu a rămas internată. În seara aceleiași zile, la ora 21: 26, un bărbat de 49 de ani din Vulturu avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un traumatism cranio facial și contuzie la piramida nazală, în urma unei agresiuni. Bărbatul a refuzat internarea. La ora 21:31, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Câmpineanca a ajuns la spital după ce a fost victima unei agresiuni. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism hemitorace drept, înțepare cu obiect contondent și traumatism la mâna dreaptă. Pacientul a fost internat la secția de chirurgie. Victima unei agresiuni a fost și un bărbat de 56 de ani din Focșani. Acesta a ajuns la spital la ora 22:01 și a diagnosticat cu TBC pulmonar cavitatea stângă, politraumatisme prin agresiune și diabet zaharat de tip 2. Bărbatul a fost internat la secția de Pneumologie. Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Focșani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe la ora 22: 21 unde a fost diagnosticat cu agitație psihomotorie și tulburări de comportament.
La ora 01:56 cadrele medicale au diagnosticat un bărbat în vârstă de 37 de ani din Focșani pozitiv la testul cannabis / marijuana. După ce a suferit un accident rutier, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Câmpineanca a primit îngrijiri medicale și a fost diagnosticat cu contuzie minoră craniană și contuzie toracică dar și la nivelul coloanei lombare. Bărbatul nu a rămas internat.
Joi, la ora 10:58 o femeie în vârstă de 46 de ani din Valea Sării, a avut nevoie de ajutor medical după ce a suferit mai multe lovituri în urma unui accident rutier. Pacienta a fost diagnosticată cu politraumatism și a fost internată în secția de chirurgie la terapie intensivă. Și un bărbat în vârstă de 73 de ani din Adjud Vechi avut de suferit în urma unui accident rutier suferit în urmă cu 24 de ore. Ajuns la spital la ora 11: 33, a fost diagnosticat de cadrele medicale cu policontuzii, accident vascular cerebral și ischemie recent instalată. Pacientul a fost internat la Neurologie.
Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Focșani a ajuns la spital joi la ora 12:55, după ce a suferit un accident de muncă și avea degetul mare de la mâna dreaptă rănit de o tablă. A fost diagnosticat cu „plagă tăiată -tablă la baza policelui drept.” Bărbatul la refuzat internarea.
Cadrele medicale au acordat ajutor de specialitate și unui bărbat în vârstă de 38 de ani din Mărășești. Acesta a ajuns la spital la ora 11:03 după ce suferise un accident rutier în urmă cu zece ore. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism de genunchi drept însă nu a rămas internat. Și un adolescent în vârstă de 15 ani din Jariștea a fost victima unui accident rutier. Minorul a ajuns la spital la ora 18:35 unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral minor cu hematom parietal stâng, contuzie la nivelul cotului și a șoldului drept. În acest caz mama tânărului a refuzat internarea.
Un copil în vârstă de 12 ani din Adjud a avut nevoie de ajutor medical de urgență după ce a suferit un traumatism la antebrațul stâng prin strivire de căruță. Băiatul a ajuns la spital la ora 18:52 și a fost internat în secția de chirurgie infantilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?