Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO: Eva Longoria şi Isabela Moner, aplaudate la avanpremiera filmului ”Dora and the Lost City of Gold”

Eva Longoria şi Isabela Moner au strălucit duminică pe covorul roşu la avanpremiera din Los Angeles a filmului ”Dora and the Lost City of Gold”, primul lungmetraj cu actori în carne şi oase care transpun pe marile ecrane aventurile tinerei exploratoare, relatează EFE. Filmul, a cărui premieră oficială va avea loc pe 9 august, are o distribuţie de actori foarte „latino” din care fac parte, alături de Longoria şi Moner, hispanicii Eugenio Derbez, Michael Peńa, Danny Trejo sau Benicio del Toro.

Longoria, care o interpretează în film pe mama Dorei, a fost aplaudată frenetic la sosirea sa la cinematograful Regal L.A. Live din Los Angeles, strălucind într-o rochie galbenă cu decolteu semnată de Vitor Zerbinato, potrivit E! News. La rândul său, tânăra Isabela Moner, care o interpretează pe Dora, a ales o rochie albă lungă de la casa Rodarte, cu aplicaţii strălucitoare şi un decolteu în V. Foarte aplaudată a fost şi apariţia actorului Eugenio Derbez, care a venit în Los Angeles în compania soţiei şi a fiicei sale. Alţi doi actori cu sânge latin şi carieră la Hollywood, precum Michael Peńa şi Danny Trejo, au defilat pe covorul roşu zâmbind larg publicului.

Bazat pe popularul serial de animaţie difuzat de Nickelodeon, acest film cu actori reali este regizat de James Bobin (”Alice Through the Looking Glass”, 2016) după un scenariu scris de Nick Stoller (”The Muppets”, 2011). Filmul, adresat publicului tânăr, urmează aventurile Dorei care este însoţită în periplul ei explorator de cei mai buni prieteni ai săi, maimuţa Boots, şi verişorul Diego.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?