Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal juniori 1 – Focșănenii au început pregătirea pentru viitorul sezon!

 

  • Antrenamentele vor avea loc la Focșani

          Handbaliștii juniori 1 ai CSS Focșani au avut luni după ora 10:00, prima ședință de pregătire în vederea viitorului sezon al campionatului național. Pentru elevii antrenorului emerit Lucian Tucan, sezonul care va începe în toamnă va fi primul în noul nivel de vârstă. Focșănenii au terminat vremea juniorilor 2 cu un onorabil loc al doilea în turneul final Speranță. Puțin, totuși față de așteptările care erau la un moment dat de la una dintre generațiile bune ale reputatului profesor Tucan. De aceea, au de recuperat la juniori 1 ce au risipit ca juniori 2!

Pe unul dintre terenurile LPS Focșani, au venit la întâlnirea de după vacanță portarii Nichițelea, Cabalortă și Bardan și jucătorii de câmp Istrate, Cosmin Duțulescu, Eduard Duțulescu, Pușcașu, Boghian, Gabriel Iorga, Gheorghiță, Ionel, Șeitan, Mijalkovic, Bîrlă, Postelnicu, Burcezan, Andrei Tărăbuță.

Până la sfârșitul acestei luni, juniorii handbaliști 2 ai Focșaniului se vor pregăti în aer liber, după care vor intra în sală. În acest moment nu există perspective ca echipa să mergă în cantonament montan, ”din motive financiare; altfel spus, nu sunt bani!”, mi-a declarat profesorul Lucian Tucan. Aseară, antrenorul juniorilor 2 a avut convocată o ședință cu părinții jucătorilor pentru a discuta despre posibiltatea ca aceștia să acopere cheltuilelile pentru cantonament, care înseamnă 600-700 de lei pentru fiecare jucător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?