Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Cetatea Sighișoarei și-a deschis porțile pentru elevii focșăneni

Câștigătorii locului I la concursul „Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii”, organizat de Primaria Municipiului Focșani și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, și-au primit în acest week-end premiul binemeritat. Școala Nr 7 și Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” și-au trimis echipele în excursia organizată de Primăria Municipiului Focșani pentru câștigători.

De-a lungul celor 2 zile, copiii au putut vizita Brașovul, Sighișoara, cetatea Rupea și grădina zoologică din Târgu Mureș. Gazde primitoare pentru școlarii focșăneni au fost domnii Sabin Pașcan, inspectorul școlar general adjunct al ISJ Mureș și Mircea Maier, directorul Liceului teoretic „Joseph Haltrich” din Sighisoara.

Astfel, micii noștri excursioniști au avut surpriza să fie întâmpinați chiar de către toboșarul cetății Sighișoara care le-a fost și ghid pe străduțele pietruite, la Muzeul de Istorie, în Turnul fierarilor, în Turnul cu ceas și la Camera de tortură. În cea de-a doua zi, grație amabilității domnului Pavel Dumitru, directorul grădinii zoo din Târgu Mureș, copiii au putut să admire zeci de specii de animale, reptile și păsări exotice și chiar să se și joace cu un mic „rezident”.

Încă o dată felicitări câștigătorilor concursului și mulțumiri colaboratorilor noștri, care ne-au ajutat să facem din această excursie o amintire de neuitat.

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?