Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

AFM a aprobat noi dosare de finanţare pentru Programele ”Rabla” şi ”Rabla Plus”

Comitetul de avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat alte 73 de dosare de finanţare pentru Programele „Rabla” şi „Rabla Plus” pentru persoanele juridice. Astfel, potrivit unui comunicat de presă al AFM, transmis vineri AGERPRES, pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 15 dosare pentru 36 de autovehicule, iar pentru Programul „Rabla Plus” au fost aprobate 58 de dosare pentru 200 de autovehicule, dintre care 188 de unităţi 100% electrice şi 12 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la secţiunile aferente celor două programe guvernamentale. În acest context, AFM precizează că persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi în Programele „Rabla” şi „Rabla Plus”, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul „Rabla”, cât şi pentru Programul „Rabla Plus”, se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?