Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Salma Hayek va juca alături de Owen Wilson în filmul ”Bliss”, produs de Amazon

Actriţa mexicană Salma Hayek va juca alături de actorul american Owen Wilson în filmul „Bliss”, ce va fi produs de Amazon Studios, au anunţat joi reprezentanţii gigantului digital într-un comunicat, citat de EFE. Cineastul american Mike Cahill, cunoscut pentru filmele „Another Earth” (2011) şi „I Origins” (2014), va regiza această producţie.

Acţiunea din „Bliss” se axează asupra lui Greg (Owen Wilson), un bărbat recent divorţat, şi a lui Isabel (Salma Hayek), o femeie convinsă că lumea în care trăieşte este doar o simulare distorsionată, urâtă şi murdară a unui univers plin de frumuseţe. Greg este însă sceptic în privinţa teoriei conspiraţiei, în acest film care are multe puncte în comun cu „The Matrix” şi care va arăta modul în care personajul principal masculin începe să creadă treptat că există un miez de adevăr în cele spuse de Isabel. „Mike Cahill este un narator strălucit şi dotat cu o abilitate unică pentru a elabora o idee ambiţioasă într-un mod profund emoţionant, care să aibă impact asupra publicului”, a declarat directorul adjunct al Amazon Studios, Ted Hope. La rândul său, Mike Cahill a declarat că acest proiect, având în frunte „o distribuţie minunată”, reprezintă pentru el „un vis devenit realitate”.

Nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriţă cu interpetarea sa din „Frida” (2002) şi considerată una dintre cele mai importante vedete latino-americane de la Hollywood, Salma Hayek are o filmografie bogată, ce include producţii precum „Desperado” (1995), „From Dusk Till Dawn” (1996), „Wild Wild West” (1999) şi „Beatriz at Dinner” (2017). Printre proiectele sale viitoare se numără şi „Molly”, un film în regia britanicei Sally Potter, în care Hayek va juca alături de actori celebri, precum Javier Bardem, Elle Fanning, Chris Rock şi Laura Linney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?