Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO: Minifotbal – Deep Serv Cîmpineanca și Bari Salon vor juca finala Cupei old boys

  • În semifinală, Bari Salon a oferit surpriza și a eliminat Finanțele

Cupa de minifotbal Old Boys a avut, sâmbătă, 15 iunie, semifinalele și jocurile pentru clasament. Pe o căldură sufocantă afară, atenuată, totuși, sub balonul de la Baza Valenitno, fotbaliștii nu foarte tineri, dar încă tineri și legați de dragostea pentru jocul cu mingea de fotbal, au reușit frumoase dispute sportive. Au lipsit spectatorii care să aprecieze prestațiile tehnice, tactice și maniera frumoasă în care jucătorii au onorat competiția, dar și minifotbalul pe care îl practică de plăcere.

După amiaza de minifotbal a început cu semifinala dintre favorita la câștigarea Cupei, Deep Serv Câmpineaca și Soveja. Sovejenii, cunoștințe vechi și prezențe statornice în competițiile de minifotbal, fotbalișiti de teren redus cu o bună știința a jocului, au mai pierdut din vigoarea de altădată, erodată de timp, dar s-au arătat a fi parteneri de întrecere redutabili atât timp cât au avut ”benzină”. Deep Serv Câmpineanca, echipă croită să meargă la Campionatul Național de la Turnu Severin, cu fotbaliști veritabili – a făcut demonstrație de forță și valoare și a câștigat, dar s-a desprins doar în partea a doua a întâlnirii. La pauză era 1-1, după golurile înscrise de Marian Covaci și Lucian Zamfir. În partea a doua a întâlnirii Deep Serv a mai marcat de patru ori fără să primească gol și a devenit prima finalistă a Cupei.

Pentru desemnarea celei de-a doua finaliste au jucat Finanțe și Bari Salon. Anticipările dădeau favorită echipa Finanțelor, însă primii care au marcat au fost jucătorii de la Bari Salon prin Valentin Olteanu. A egalat Călin Puiu, Fane Ciolpan a șutat fulgerător din unghi pentru 2-1, a egalat Paul Petroșel și la pauză era 2-2. În repriza a doua, Finanțele păreau a aduce lucrurile în favoarea lor după ce au înscris pentru 2-3 și 2-4, scor cu care s-a intrat în ultimele 5 minute de joc. Jucătorii de la Bari Salon au întors însă rezultatul prin cele trei goluri care au dus scorul la 5-4 și și-au adjudecat calificarea în finala care se va disputa sâmbăta viitoare.

Semifinalele:

Deep Serv Câmpineanca – Soveja 5-1 (1-1)

Formații

Deep Serv Câmpineanca: George Sîrbu, Ion Vetrea, Iulian-Denis Dăliță, Adrian Toma, Daniel Vetrea, Tudorel Ivan, Romică Bunică, Sorin Gîrboiu, Ionuâ Costantinescu, Ștefan Leu, Marian Covaci.

Soveja: Nicolae Băjenaru, Gicu Gheț, Liviu Țuțui, Marius Dudu, Lucian Zamfir, Vasile Voicu, Valentin Gheorghe, Gabriel Udriște, Nicolae Maricel Popescu, Ovidiu Ghenuche.

Bari Salon – Finanțe 5-4 (2-2)

Formații

Finanțe: Alexandru Apetrei, Ion Sima, Liviu Bucur, Bogdan Tuchiluș, Vasiel Ciolan, Sorin Rusu, Daniel Mititelu, Mihai Tăbăcaru, Paul Petroșel, Călin Puiu, Liviu Rusu.

Bari Salon: Cosmin Mogda, Marius Vlad, Nelu Petculescu, Silviu Abeaboeru, Romeo Ciolpan, Ștefan Ciolpan, Valentin Olteanu, Iulian Bari, Sorin Pîslaru, Ionel Abeaboeru.

În meciul pentru locurile 7-8, Ing Trust a trecut cu 4-1 de Senior Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?