Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Fotbal județean – Finala Cupei României, astăzi, pe Milcovul!

  • De la ora 17:30 se vor întâlni FC Panciu și ACS Mausoleul Mărășești

Sezonul județean de fotbal își va consuma, astăzi, 5 iunie, ultimul eveniment important! Pe Stadionul Milcovul, de la ora 17:30, se vor întâlni în finala Cupei României, FC Panciu și ACS Mărășești.

Am prezentat finalistele în ordinea în care au acces în ultimul act al competiției: întâi formația din Panciu care a reușit să elimine deținătoarea Cupei și Superligii Altdorf Tehnik din 2018, Sportul Ciorăști, apoi ACS Mausoleul care a trecut de Victoria Bordeasca.

Partida de astăzi va opune cele mai bune două echipe din fotbalul județean. În ambele formații sunt jucători care au evoluat cel puțin în Liga a III-a, care practică un fotbal plăcut, în multe momente, spectaculos. Va fi o dispută în care creativității liniei de mijloc și virulenței ofensivei ACS Mausoleul i se va opune siguranța defensivei și eficiența atacului Panciului cu vârfurile sale rapide și tehnice.

Campioana actualei ediții a Superligii Altdorf Tehnik, formația din Mărășești poate face eventul, dar și FC Panciu poate își poate încununa cu trofeul Cupei României o primăvară în care a produs o puternică impresie!

Finala va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alin Șonțu ajutat de asistenții Gabriel Carabă și Ionuț Salaoru. Observarea va fi asigurată de Gică Mihai și Florin Tudosă.

Cu prilejul finalei Cupei României, AJF Vrancea va premia campioanele naționale de juniori ale ediției de campinat 2018-2019: Victoria Gugești – juniori A1, Sportul Ciorăști – juniori B, LPS Focșani – juniori C – elită, Inizio Junior Focșani – juniori C-județean, CSM Focșani 2007 – juniori D și Prosport Focșani – juniori E.

Campioana Ligii a V-a, Voința Răstoaca, a fost premiată de conducerea AJF Vrancea după ultima etapă, din week-end-ul trecut, când a câștigat cu 4-0 al doilea joc al finalei pentru locurile 1și 2 cu Dinamo Tătăranu, după 1-3 în tur. Pe locul al treilea s-a clasat Săgeata Biliești, care s-a impus cu 8-2 în fața CS Jariștea, ducă ce în turul finalei mici fusese 2-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?