Concursul interjudețean de interpretare instrumentală ,,Noelia Prisecaru”, la Ateneul Popular

0
243

Concursul Interjudețean de Interpretare Instrumentală ,,Noelia Prisecaru”, ajuns la cea de-a XI-a ediție, organizat anual de Liceul de ArtăGheorghe TattarescuFocşani și Inspectoratul Școlar Județean, cu sprijinul Primăriei Municipiului Focșani, începe astăzi, 6 iunie, și este găzduit până pe data de 8 iunie, de Ateneul PopularMaior Gheorghe Pastia din Focșani.

Potrivit organizatorilor, concursul oferă posibilitatea de afirmare tuturor elevilor care studiază muzica instrumentală în școli și licee de artă sau la palate ale copiilor, cercuri, cluburi, asociații, învățământ privat și nu numai.

La acest eveniment inițiat și organizat de profesorii Liceului de Artă participă 239 de elevi din județele Bacău, Brăila, Buzău, Galați, Iași, Neamț, Prahova, Suceava, Vaslui, Vrancea și municipiul București. Participanții vor concura la 3 secțiuni: pian, chitară și formații instrumentale.

Concursul, al cărui juriu este format din profesori de specialitate din învățământul preuniversitar și universitar, se desfășoară conform următorului program:

– Festivitatea de deschidere, ora 10:00, Sala Mare a Ateneului Popular;

– Secțiunea de chitară se desfășoară în Sala Mică, ora începerii fiind 09:00;

– Secțiunea formații are loc în Sala Mare, cu începere de la ora 10:00;

În zilele de 7 și 8 iunie, concursul interjudețean de interpretare instrumentală ,,Noelia Prisecaru” continuă la secțiunea pian în Sala Mare a Ateneului, începând cu ora 09:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here