Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Eleve de la Liceul „G.G. Longinescu” Focșani, premiate la Piatra Neamț

Elevii Liceului Tehnologic G. G. Longinescu din Focșani, specializarea estetică și igiena corpului omenesc, au participat, pe 23 mai, la concursul interjudețean de la Piatra Neamț numit „Frumusețea la rang de artă”, unde au câștigat premii. Concursul a fost organizat de Grupul Școlar -Administrativ Piatra Neamț. La competiție au mai participat elevi de la Liceul Tehnologic ”G.G. Longinescu” Focșani, Liceul Tehnologic Economic – administrativ Piatra Neamț și Colegiul Tehnic de Comunicații „Nicolae Vasilescu-Karpen” Bacău.

Concursul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni: Pentru elevii de clasa a IX-a: spălat și uscat cu feonul și peria exterior – interior; elevii de clasa a X-a: împletituri; clasa a XI-a: coafuri de zi; clasa a XII-a: coafuri de seară.

Premianții vrânceni alături de profesorii coordonatori au obținut următorul clasament:

Andreea Mangu – premiul 1 pentru coafuri de seară;

Daniela Bradac – premiul 1 pentru coafuri de zi;

Mădălina Pitulac – premiul 2 la secțiunea spălat și uscat cu feonul și peria interior – exterior;

Sabrina Mereuță – premiul 2 pentru coafuri de zi

Elevele premiate sunt sub îndrumarea profesorilor Elena Dănilă și Nicoleta Rățoi.

De asemenea: Alina Vrăjtoru a obținut premiul 1 la secțiunea spălat și uscat cu feonul, alături de profesor coordonator Virginia Făgăraș și profesor coodonator Iuliana Preda; Andreea Giorgiana Boancă premiul 1 pentru împletituri, alături de profesor coodonator Virginia Făgăraș și profesor coodonator Vasilica Racovițeanu.

Copiii au fost foarte fericiți de rezultat, astfel de concursuri îi motivează pentru a studia mai mult în acest domeniu al frumuseții! A fost foarte bine organizat, felicitări gazdelor pentru primirea caldă și spiritul de colaborare de care au dat dovadă. Cu siguranță ne vom întoarce la Piatra Neamț și vom participa și la viitoarele ediții ale concursului!”, ne-au declarat coordonatoarele premiantelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?