Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Uma Thurman va colabora cu regizorul filmului „Die Hard”, John McTiernan, la un lungmetraj SF

Actriţa americană Uma Thurman va colabora cu regizorul filmului „Die Hard”, John McTiernan, la un lungmetraj SF şi de acţiune, care se va intitula „Tau Ceti 4”, informează theplaylist.net. John McTiernan poate fi considerat unul dintre regizorii care au revoluţionat genul filmelor de acţiune în anii 1980 şi 1990, regizând numeroase producţii celebre, precum „Predator”, „Die Hard”, „Last Action Hero”, „Die Hard with a Vengeance” şi „The Hunt for Red October”.

Potrivit ScreenDaily, John McTiernan va scrie şi va regiza „Tau Ceti 4”, un thriller SF cu accente de film de acţiune în care rolul principal va fi interpretat de Uma Thurman. Intriga este plasată pe cea de-a patra planetă din sistemul solar Tau Ceti. Oligarhii şi militarii care conduc Tau Ceti 4 primesc un ultimatum de la trei străini, puternic înarmaţi, care ameninţă să îi asasineze pe toţi liderii acelei planete.

Actorul Travis Fimmel, protagonist al serialului TV „Vikings” şi al filmului „Warcraft: The Beginning”, va interpreta unul dintre rolurile masculine principale din această peliculă. Uma Thurman, cunoscută din filmele „Pulp Fiction” şi „Kill Bill”, regizate de Quentin Tarantino, a jucat recent în serialul dramatic „Chambers”, produs şi difuzat de platforma de streaming Netflix, dar şi în lungmetrajul „The House that Jack Built”, regizat de Lars von Trier. Actriţa americană va putea fi văzută în curând şi în filmul „The War with Grandpa”, în care îl are ca partener de afiş pe Robert De Niro.

Nu a fost anunţată deocamdată data de lansare a filmului „Tau Ceti 4”. Proiectul acestui lungmetraj va fi propus săptămâna viitoare la Marche du Film de Cannes, un salon dedicat profesioniştilor din industria cinematografică, organizat în paralel cu Festivalul de la Cannes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?