Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Scandal în târgul de la Bîrsești; doi bărbați au ajuns la spital

Mai mulți vrânceni au ajuns, joi, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Focșani pentru îngrijiri medicale, după ce au fost victimele unor agresiuni fizice sau au încercat să-și pună capăt zilelor. Un bărbat în vârstă de 29 de ani și unul de 62 de ani, ambii din comuna Bîrsești, au ajuns joi după amiază la UPU după ce ar fi fost bătuți de un consătean. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânărului i-a fost pus diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral prin agresiune, plagă contuză parietală stângă, plagă punctiformă frontală dreaptă, escoriații cot bilateral, traumatism toracic și abdominal închis”. Pacientul nu s-a internat. Bărbatul în vârstă de 62 de ani prezenta „traumatism cranio-facial cu hematom periorbitar și traumatism toracic prin agresiune”. Acesta a fost internat în cadrul secției de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială.

Potrivit polițiștilor, altercația dintre cei trei bărbați ar fi avut loc în târgul din comuna Bîrsești. „Ieri (n.r. joi), în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Bîrseşti au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că în târgul de pe raza comunei Bîrseşti, între doi bărbati din localitate și unul din comuna Ploscuţeni are loc un scandal. În urma verificărilor s-a constatat că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Ploscuţeni, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-ar fi lovit pe ceilalți doi, în vârstă de 29, respectiv 62 de ani, ambii din comuna Bîrseşti, aceştia fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul «N.N.Săveanu» Vidra, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe”, a precizat agent șef adjunct de poliţie Paula Enache.

Tot joi, o femeie din comuna Reghiu a ajuns la UPU Focșani cu „arsuri la membrele inferioare prin lichid fierbinte în condiții incerte, etilism cronic”. Pacienta a fost internată în cadrul secției de Chirurgie Plastică. În noaptea de joi spre vineri, o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Urechești, a ajuns la UPU după ce a încercat să se sinucidă. Potrivit buletinului de presă al spitalului, tinerei i-a fost pus diagnosticul de „ingestie voluntară medicamentoasă în scop suicidar”. Medicii i-au recomandat consult psihiatric.

În cursul aceleiași nopți, la UPU a ajuns și un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Golești, care prezenta „plăgi tăiate mână dreaptă (geam) prin autoagresiune”. Potrivit buletinului de presă al spitalului, pacientul a refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?