Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

UPDATE! VIDEO! Copil accidentat într-o parcare din Sud; femeie rănită la Adjud

Un copil mic a fost rănit în această seară (duminică seară), în cartierul Sud al Focșaniului, după ce a fost accidentat de o mașină. Evenimentul a avut loc într-o parcare. Martorii spun că micuțul a ieșit dintre mașini, iar șoferul nu l-a văzut. La fața locului au ajuns polițiștii, fiind așteptată ambulanța.

Un alt accident a fost la Adjud, fiind rănită o femeie de 59 de ani. „Paramedicii din cadrul Secției de Pompieri Adjud au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 59 de ani, victimă a unui accident rutier produs pe raza localității Adjud (zona Peco UMB). Victima, care acuza dureri toracice, a fost transportată cu ambulanța SMURD la CPU Adjud“, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

UPDATE!

Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, este vorba de un copil de 3 ani, care a traversat în fugă strada, printre autoturisme parcate, și a fost acroșat de o mașină, condusă de o femeie. Evenimentul rutier s-a produs pe strada Aleea Echității.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Copilul a fost transportat la spital, fiind rănit ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?