Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională, play-off – A fost superspectacol cu focșănenii în rol principal!

  • CSM Focșani 2007 – Potaissa Turda 33-29 (15-14)

CSM Focșani 2007: Tevzadze, Marocico – Pătru – 2 goluri, Moisă – 1, Popovici, Hagiu – 2, Miroiu – 13, Bouroș, Țuțu – 5, Hrimiuc – 2, Mocanu – 5, Rață – 2, Eros, Gramatic, Sladic – 2, Năstăsie.

Potaissa Turda: Fleșer – 1 gol, Cîntec – 4, Ionuț Rotaru – 3, Thalmaier – 4, Zacaciurin- 1, Talas – 7, Szopka, Iancu – 1, Irimuș, Pavel – 2, Laslo – 1, Pințoiu – 4, Ignat – 1.

CSM Focșani 2007 și Potaissa Turda au încheiat, miercuri, în Sala Polivalentă, cu partida începută la ora 18:30, faza jocurilor din prima fază a play-off-ului Ligii Naționale de handbal masculin. A fost un superspectacol handbalistic, în care rolul principal l-au avut focșănenii! Handbaliștii pregătiți de profesorul Bogdan Voica au avut o evoluție ce i-a încântat pe suporterii lor care au umplut, ca de fiecare dată, Sala Polivalentă! Valoroșii lor adversari au condus cu unul-două goluri până la egalitatea de la 7, urmată de cea de la 8. A fost ultima oară în meci când scorul a fost egal, pentru că, până la final, CSM 2007 a condus. În pauză s-a intrat cu 15-14, după ce gazdele rataseră de două ori de la 7 metri! Repriza a doua a adus pe parchetul Polivalentei o formație a Focșaniului dezlănțuită, care a reușit momente excepționale, individuale sau în combinații, cu care i-a surprins pe oaspeți! Diferența de scor a crescut până la 4 goluri, cât era în minutul 41, la 5 goluri în minutele care au urmat, inclusiv cât era în final. Turdenii au avut o revenire de la 30-25 la 30-28, dar focșănenii au refăcut repede distanța, firească după cum au decurs lucrurile pe teren.

Prestația CSM 2007 de miercuri, a fost continuarea evoluțiilor foarte bune din meciurile de la Turda, cu Dinamo și Steaua, ceea ce relevă o constantă la nivel de vârf în joc. Întreaga echipă, de la cei doi portari și până la golgeterul de ieri, Mihăiță Miroiu, cu 13 reușite, a avut o evoluție foarte bună, confirmând că investiția de încredere, dar nu numai, făcută în echipă de susținătorii săi, începând cu primarul Cristi Valentin Misăilă – și ieri, ca aproape de fiecare dată, prezent la meci, produce calitate și rezultate!

Miercuri, 15 mai, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la Politehnica Timișoara, în primul dintre cele trei jocuri programate între cele două formații pentru stabilirea locurilor 7, respectiv 8 ale clasamentului Ligii Naționale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?