Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Constanţa: Vicepremierul Daniel Suciu a anunţat un program pentru construirea a 400 de baze sportive în ţară

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat, joi, că va promova o iniţiativă pentru a finanţa construirea a 400 de baze sportive în ţară, el participând la inaugurarea unui astfel de obiectiv realizat la Cumpăna, în judeţul Constanţa, prin Subprogramul ‘Complexuri Sportive’ derulat de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Daniel Suciu a afirmat, cu ocazia inaugurării bazei sportive „Centenar 2018”, că este în pregătire un memorandum privind construirea a 400 de astfel de facilităţi ce vor fi amplasate în toate judeţele ţării. „Nu cred că sunt multe comune care au astfel de baze sportive. Nu este nici a Guvernului, nici a primăriei, dar este a copiilor şi tinerilor. Mai mult, vom mai înfiinţa în fiecare judeţ al Românei astfel de baze sportive. Deja pregătim un memorandum şi alte 400 astfel de baze sportive vor mai fi construite în ţară”, a declarat ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

La rândul său, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunţat că noua bază sportivă ce cuprinde un stadion de fotbal cu suprafaţă de joc din gazon sintetic, cu tribune acoperite şi pistă de atletism circulară din tartan, completează nivelul dotărilor edilitare sociale şi sportive din localitate. „Este zi de mare sărbătoare pentru că din mai 2017 până în aprilie anul curent am finalizat această investiţie, aşa cum am promis locuitorilor. Sportul a devenit un mod de viaţă la Cumpăna. Aveam nevoie de acest complex sportiv pentru copiii şi tinerii din Cumpăna, dar şi pentru toţi locuitorii comunei”, a declarat Mariana Gâju.

Întregul articol pe https://bit.ly/2YhQtH8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?