Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Acțiune a polițiștilor în opt comune; au fost date aproape 100 de amenzi

ACȚIUNI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

 

Polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au desfășurat o acțiune pe raza celor 8 comune arondate, la data de 3 mai a.c., în vederea asigurării unui climat de siguranță civică.

Vineri, 3 mai a.c., în intervalul orar 06.30 – 13.00, polițiștii Secției 1  Poliție Rurală Golești au organizat o acțiune preventiv – reactivă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilicite de comerț, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere. Acțiunea s-a desfășurat pe raza comunelor arondate, respectiv Vînători, Cîmpineanca, Garoafa, Goleşti, Biliești, Suraia, Milcovul și Gologanu.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost verificate 95 de autovehicule și au fost legitimate 67 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale, din care 86 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, 2 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 132/2017, privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, 1 – Legea nr. 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, 2 – Legea nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 2 – H.G. nr. 984/2005, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor. Totodată, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și a fost reținut un permis de conducere.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea vor desfăşura şi în perioada următoare acţiuni specifice, în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite şi încălcării legislaţiei, în toate domeniile, pe raza întregului judeţ, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, linişte, siguranţă şi legalitate.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 6 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?