Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Gimnastică – Fetele Focșaniului au dominat întrecerea junioarelor 2 nivel 4 a Campionatului Național al Cluburilor Sportive Școlare!

 

  • Campioana Națională absolută Ana-Maria Bărbosu a câștigat trei medalii de aur, iar Iulia-Florenina Trastianu, o medalie de aur

           Gimnastele de la CSS Focșani au avut o evoluție foarte bună la Campionatul Națonal al Cluburilor Sportive Școlare care a avut oc la Buzău în perioada premergătoare sărbătorilor Paștelui, 22-25 aprilie. Sportivele Focșaniului s-au întors acasă cu 18 medalii – 5 de aur, 2 de argint și 11 de bronz. Așa cum era de așteptat, cele mai bune rezultate au fost obținute de campioana națională absolută a junioarele II nivel 4, Ana-Maria Bărbosu, cu trei titlui, urmată de colega sa de la Lotul Național de junioare, Iulia-Florentina Trestianu cu un titlu. O a cincea medalie de aur a delegației focșănene a fost câștigată de Iohana Pasere, la sărituri la junioare I nivel 6.

          Rezultatele CSS Focșani

Junioare III nivel 1:

locul III cu echipa alcătuită din Andreea Denisa Popîrlan, Miruna Gogu – pregătite de profesorii antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, Alina Iordache, pregătită de profesoara antrenoare Daniel Trandafir, Ioana Mihai și Isabela Sima, pregătite de profesorii antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru.

locul III la individual compusAndreea Denisa Popîrlan;locul 6,Alina Iordache;

locul IIIla sărituriAndreea Denisa Popîrlan; locul 6 – Alina Iordache;

locul Vla paralele Andreea Denisa Popîrlan;

locul II la bârnă – Andreea Denisa Popîrlan; locul 3– Alina Iordache;

locul III la sol – Andreea Denisa Popîrlan; locul 7– Alina Iordache;

Junioare II nivel 3:

– locul IV cu echipa alcătuită din Raisa Chivu, Cătălina Munteanu, pregătite de pregătite de profesorii antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, Simona Pavel și Ana-Maria Munteanu, pregătite de profesorii antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru.

– locul VI la individual compus – Raisa Chivu; locul III la sărituri – Cătălina  Munteanu; locul III la bârnă – Raisa Chivu; locul III la sol – Raisa Chivu.

Junioare II nivel 4:

locul I la individual compus, la sărituri și la sol – Ana-Maria Bărbosu;

locul I la paralele – Iulia-Florentina Trestianu; locul II – Ana Maria Bărbosu;

locul V la bârnă – Ana-Maria Bărbosu.

          Ambele sportive sunt componente ale Lotul Național de junioare de la Deva unde sunt pregătite deprofesorul Lucian Sandu iar la Focșani au fost pregătite de profesorii antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica.

Junioare I nivel VI:  

– individual compus – locul IV, Loredana Constantin, pregătită de profesorii antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan; locul V – Iohana Pasere; locul VI – Alina Crăciun – ambele sportive sunt pregătite de pregătite de profesorii antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru.

– sărituri: locul I – Iohana Pasere; locul IV – Loredana Constantin; locul VI – Alina Crăciun.

– paralele: locul IV – Loredana Constantin; locul V – Iohana Pasere; locul VI – Alina Crăciun   

– bârnă – locul III – Loredana Constantin; locul III – Iohana Pasere; locul VI – Alihna Crăciun;

– sol – locul III – Loredana Constantin; locul IV- Iohana Pasere; locul VI – Alina Crăciun

          La junioare III nivel 2, doar CSS Focșani a avut echipă în concurs, în formula Alessia Petrea, Ana Cosma, pregătite de profesorii antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, Thea Lazăr Bîra și Irina Andrei, pregătite de pregătite de profesorii antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru.

La Campionatul Național al Cluburilor Sportive Școlare au arbitrat de la Focșani arbitrele Daniela Trandafir și Doinița Vulcan.

După terminarea campionatului, profesorul Florin Roșioru,coordonatorul secției de gimnastică a CSS Focșani mi-a declarat: ”A fost o competiție frumoasă, dar grea, cu patru zile de concurs în care sportivele nostre au avut o comportare foarte bună. Le felicit atât pe ele cât și pe antrenorii lor pentru eforturile depuse la antrenamente și în competiție. Ca o remarcă – au fost foarte puține sportive; doar noi, Focșaniul, avem echipe la toate categoriile de vârstă! Pentru noi urmează participarea la Cupa Andreea Răducan la Bârlad, în perioada 3-6 mai, apoi Campionatele naționale de juniori  de la Arad. Ne pregătim să avem și acolo rezultate pe măsura prestigiului clubului nostru!”

În perioada premergătoare Campionatului Național Școlar, gimnastele de la CSS Focșani au participat la Onești, la Cupa Nadia Comăneci unde au obținut o medalie de argint la bârnă și o medalie de bronz la individual compus, prin Andreea Denisa Popîrlan. La competiție a arbitrat Daniela Trandafir, arbitru internațional. La Onești au participat peste 100 de copii de la cele mai bune cluburi din țară. A fost, așa cum mi-a spus profesorul Florin Roșioru, ”o foarte bună verificare a stadiului de pregătire înaintea Campionatului Național Școlar. Organizatorii au oferit premii la individual compus și pe aparate”.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?