Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

România a obținut locul I și cupa ”Vrancea County Water Polo Tournament” la Turneul Internațional de Polo pe apă

România a obținut locul I și cupa ”Vrancea County Water Polo Tournament” la Turneul Internațional de Polo pe apă

Evenimentul organizat de Consiliul Județean Vrancea, ”Vrancea County Water Polo Tournament”, care a avut loc la Bazinul de înot didactic din strada Aleea Stadionului nr. 2, Focșani, și-a desemnat câștigătorii.

În cadrul unei ceremonii de premiere, care a avut loc astăzi, 27 aprilie 2019, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, domnul Cristian Dănuț, împreună cu președintele Federației Române de Polo, domnul Călin Găvruș au înmânat cupa, medaliile și diplomele membrilor echipelor participante în competiție.

Pe parcursul a celor 3 zile de concurs s-au desfășurat mai multe meciuri între echipele naționale de juniori sub 17 ani din România, Republica Moldova, Belarus și Bulgaria.

Cupa ”Vrancea County Water Polo Tournament” și locul I au fost câștigate de către România, locul II de către Belarus, locul III de către Republica Moldova și locul IV de către Bulgaria. Titlul de cel mai bun jucător și marcator a fost obținut de către Pîrîianu Alin, din România, iar cel mai bun portar a fost Kebets Uladzislau din Belarus.

Prin organizarea evenimentului ”Vrancea County Water Polo Tournament” ne-am dorit promovarea și dezvoltarea sportului nautic de performanță în rândul tinerilor vrânceni, precum și promovarea județului Vrancea pe plan internațional.

Sursa text și foto: Facebook-Consiliul Judetean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?